Dakrenovatie en dakreparatie van uw pannendak

Hoe lang een dak meegaat, is afhankelijk van het materiaal. Een gemiddeld dak met betonpannen gaat maximaal 40 jaar mee. Maar na 25 jaar kunnen ze al problemen opleveren. Huizen met betonpannen uit de jaren 70 en 80 zijn nu toch wel aan vervanging toe. In Ede, Veenendaal, Wageningen en omgeving heeft Van der Voort Dakwerken al heel wat woningen aangepakt.

Werkwijze dakreparatie

Wanneer u ons inschakelt voor een dakrenovatie wordt alles rondom dakwerk en zinkwerk geïnspecteerd. We kijken naar het hele plaatje, inclusief houtwerk en de omlijsting van de daken. Onze ervaring is dat dakramen zo’n 30 jaar meegaan. Als die aan vervanging toe zijn pakken we die ook mee en zorgen we ervoor dat alles netjes aan de binnenzijde wordt afgetimmerd. Hetzelfde geldt voor de dakgoten, als die aan vervanging toe zijn pakken we die ook gelijk mee. Waar u ons ook voor inschakelt, we kijken altijd naar het grotere plaatje zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

arrow_back arrow_forward

Voorbeeld: soms komt het voor dat er tijdens een dakrenovatie of reparatie andere problemen ook aan het licht komen. Cees: “Zo heb ik wel eens meegemaakt dat ik me tijdens een reparatie aan het dak probeerde vast te houden aan de schoorsteen en deze los bleek te zitten. De eigenaren hadden niks in de gaten. Dan zorgen we ervoor dat de schoorsteen ook netjes gerepareerd wordt.”

Dakkappellen en Velux dakramen

Bij het renoveren van een dak krijgen wij ook regelmatig de vraag of we bestaande dakkappellen kunnen repareren of nieuwe dakkappellen kunnen plaatsen. Beide opties zijn mogelijk bij Van der Voort Dakwerken, waarbij we ook Velux dakramen kunnen monteren.

Verrijk uw dak met zonnepanelen via Van der Voort Dakwerken

Bent u van plan om zonnepanelen op uw dak te plaatsen? Dan bent u bij Van der Voort Dakwerken aan het juiste adres. Ook kunnen de werkzaamheden van een dakrenovatie of het plaatsen dakisolatie bij ons gecombineerd worden met het plaatsen van zonnepanelen. Een belangrijk voordeel; wanneer u de zonnepanelen via ons laat plaatsen, vervalt de garantie van onze dakwerkzaamheden niet. We starten altijd met een inspectie om te kijken of uw dak wel geschikt is voor zonnepanelen. Bekijk alle mogelijkheden via: www.vandervoortdakwerken.nl/zonnepanelen

Ook een grondige dakrenovatie en dakreparatie van uw pannendak?

mail   Vraag een offerte aan