We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: voorkomen is beter dan genezen. Ziet u leksporen, is het belangrijk om direct een specialist in te schakelen. Stel het niet uit, want dan is de schade vele malen groter en zijn de kosten vele malen hoger! De grootste fout die mensen maken als ze leksporen zien, is dat ze niet gelijk actie ondernemen.

Wanneer u ons inschakelt om uw dakpannen te leggen, kunt u rekenen op kwaliteit, snelheid en punctualiteit. Niemand zit erop te wachten om wekenlang in de rommel te zitten. Daarom is ons streven om een klus op maandag te beginnen en vrijdag weer weg te zijn. Uiteraard laten we alles netjes opgeruimd achter. Daarnaast geven we advies over de dakpan die het beste bij uw huis past. Tijdens een bezoek nemen we verschillende monsters mee om te laten zien wat er mogelijk is. Als u in een tussenwoning woont, pakken we een aansluitende dakpan. Bij een twee-onder-eenkapwoning zijn er weer andere mogelijkheden. Vervolgens maken we in een zo kort mogelijke tijd iets moois van uw huis. Doordat Van der Voort Dakwerken samenwerkt met een groot team van specialisten kan de klus snel en effectief geklaard worden tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Daklekkage

Zitten de dakpannen van uw woning er al 25 jaar of langer op en begint de verf van het hout af te bladderen? Dan is de kans groot dat u last heeft van een daklekkage. Wij helpen u graag verder. Met de beste materialen zorgen wij ervoor dat uw dak er weer pico bello bij ligt. Op al onze werkzaamheden bieden we 10 jaar garantie.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

arrow_back arrow_forward

Verrijk uw dak met zonnepanelen via Van der Voort Dakwerken

Bent u van plan om zonnepanelen op uw dak te plaatsen? Dan bent u bij Van der Voort Dakwerken aan het juiste adres. Ook kunnen de werkzaamheden van een dakrenovatie of het plaatsen dakisolatie bij ons gecombineerd worden met het plaatsen van zonnepanelen. Een belangrijk voordeel; wanneer u de zonnepanelen via ons laat plaatsen, vervalt de garantie van onze dakwerkzaamheden niet. We starten altijd met een inspectie om te kijken of uw dak wel geschikt is voor zonnepanelen. Bekijk alle mogelijkheden via: www.vandervoortdakwerken.nl/zonnepanelen

Uw dakpannen aan vervanging toe?

mail   Vraag een offerte aan