Al ruim 30 jaar in het vak!

  • Dakdekker Cees van der Voort is een geboren perfectionist en zit al ruim 30 jaar in het vak. Hij richt zich volledig op dakrenovatie en dakisolatie van pannendaken.

  • Snel, netjes en efficiënt werken vindt Van der Voort erg belangrijk. “Ik houd er niet van om mensen weken in de rommel te laten zitten.

  • accessibility_new   Meer lezen

Onze werkwijze

Wanneer ik aan een dakrenovatieklus begin, rond ik deze zo snel mogelijk af en zorg ik ervoor dat alles netjes opgeruimd wordt achtergelaten.” Dit doet hij met behulp van een vakbekwaam team van specialisten. “We onderscheiden ons in het feit dat we in hoog tempo kunnen werken. We zijn flexibel en niet gebonden aan bepaalde tijden. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen erop zit te wachten om ‘s ochtends om half 7 al een werker over de vloer te hebben.”

Wat kunt u verwachten als u Van der Voort Dakwerken inschakelt voor dakrenovatie en dakisolatie? Wanneer u contact met ons opneemt, komen we bij u langs voor een dakinspectie. We kijken uw pannendak na en geven u op basis daarvan een advies. Cees: “Als er dakpannen vervangen moeten worden, nemen we verschillende monsters mee en laten we zien wat er mogelijk is.” Vervolgens wordt er een plan van aanpak en een passende offerte gemaakt.

In geval van daklekkage ondernemen we gelijk actie om de lekkage op te lossen. Zodra alle benodigde materialen binnen zijn, gaan we bij u aan de slag. Omdat Van der Voort Dakwerken pas tevreden is als de klant dat ook is, wordt de laatste termijn pas in rekening brengen als alles naar wens is. Daarnaast staat punctualiteit hoog in ‘t vaandel bij Van der Voort Dakwerken. “Als we een tijd afspreken dan zijn we er ook op die tijd.”