Zonnepanelen

Verrijk uw dak met zonnepanelen via Van der Voort Dakwerken

Bent u van plan om zonnepanelen op uw dak te plaatsen? Dan bent u bij Van der Voort Dakwerken aan het juiste adres. Ook kunnen de werkzaamheden van een dakrenovatie of het plaatsen dakisolatie bij ons gecombineerd worden met het plaatsen van zonnepanelen. Een belangrijk voordeel; wanneer u de zonnepanelen via ons laat plaatsen, vervalt de garantie van onze  dakwerkzaamheden niet. We starten altijd met een inspectie om te kijken of uw dak wel geschikt is voor zonnepanelen. Op deze pagina leggen wij meer uit over de mogelijkheden van zonnepanelen via Van der Voort Dakwerken.

Waarom zonnepanelen bij Van der Voort Dakwerken?

Het plaatsen van zonnepanelen is goed te combineren met dakrenovatie en dakisolatie werkzaamheden. Het dak ligt bij het renoveren toch al open, waardoor dit een ideaal moment is om ook zonnepanelen te plaatsen. Maar let op, wij krijgen regelmatig aanvragen voor zonnepanelen voor daken die niet geschikt zijn. Daarom voeren wij bij iedere aanvraag voor zonnepanelen eerst een dakinspectie uit. Het is sterk aan te raden één specialist in te schakelen voor alle dakwerkzaamheden, zoals Van der Voort Dakwerken. Wij kunnen voor u een geschikte partij vinden om de zonnepanelen te plaatsen. Het contact en de facturatie van de zonnepanelen verloopt via deze externe partij.

Garantie blijft behouden

Van der Voort Dakwerken zal de werkzaamheden zo plannen, dat de dakpannen pas weer geplaatst worden nadat alle haken en kabels voor de zonnepanelen erin liggen. Dit zorgt ervoor dat u garantie voor het dak behouden blijt. Wanneer u een derde partij ingeschakeld moeten ten eerste alle pannen opnieuw verwijderd worden en daarmee vervalt de garantie van onze werkzaamheden aan uw dak. Het is daarom erg praktisch en handig om via Van der Voort Dakwerken ook uw zonnepanelen te laten plaatsen.

Duurzaam en voordelig

De kosten voor energie blijven maar stijgen, dus het plaatsen van zonnepanelen is een goede toekomstinvenstering om uw energiekosten te verlagen. Door te kiezen voor zonnepanelen produceert u zelf stroom en betaalt u geen energiebelasting meer. Met zonnepanelen kunt uw energiekosten voor de komende 30 jaar vastzetten. Daarnaast kunt de btw (21%) van de aanschaf  terugkrijgen en kunt u subsidie krijgen voor het plaatsen van zonnepanelen. Het bedrag van de subsidie varieert per gemeente.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Heeft u interesse in het plaatsen van zonnepanelen, vraag dan gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan. Zou u bij de aanvraag ook willen aangeven over welk oppervlak u de zonnepanelen geplaatst zou willen hebben? Heeft u vragen over zonnepanelen, dan mag u ook altijd vrijblijvend contact opnemen via 06 - 224 787 11 of info@vandervoortdakwerken.nl.

arrow_back arrow_forward