Dakrenovatie en dakreparatie van uw pannendak

Hoe lang een dak meegaat, is afhankelijk van het materiaal. Een gemiddeld dak met betonpannen gaat maximaal 40 jaar mee. Maar na 25 jaar kunnen ze al problemen opleveren. Huizen met betonpannen uit de jaren 70 en 80 zijn nu toch wel aan vervanging toe. In Ede, Veenendaal, Wageningen en omgeving heeft Van der Voort Dakwerken al heel wat woningen aangepakt.

Werkwijze dakreparatie

Wanneer u ons inschakelt voor een dakrenovatie wordt alles rondom dakwerk en zinkwerk geïnspecteerd. We kijken naar het hele plaatje, inclusief houtwerk en de omlijsting van de daken. Onze ervaring is dat dakramen zo’n 30 jaar meegaan. Als die aan vervanging toe zijn pakken we die ook mee en zorgen we ervoor dat alles netjes aan de binnenzijde wordt afgetimmerd. Hetzelfde geldt voor de dakgoten, als die aan vervanging toe zijn pakken we die ook gelijk mee. Waar u ons ook voor inschakelt, we kijken altijd naar het grotere plaatje zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

arrow_back arrow_forward

Voorbeeld: soms komt het voor dat er tijdens een dakrenovatie of reparatie andere problemen ook aan het licht komen. Cees: “Zo heb ik wel eens meegemaakt dat ik me tijdens een reparatie aan het dak probeerde vast te houden aan de schoorsteen en deze los bleek te zitten. De eigenaren hadden niks in de gaten. Dan zorgen we ervoor dat de schoorsteen ook netjes gerepareerd wordt.”

Ook een grondige dakrenovatie en dakreparatie van uw pannendak?

mail   Vraag een offerte aan